Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 13
  1. #1
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    8,188

    problems with forum

    Have been trying to access the forum since 5 p.m. Got on about 7 p/m. and no posts since 11.15 last night. Has this happened to anyone else or was the web site down. Was able to get on to cruise.co.uk but not the forum.
    Thanks


  2. #2
    Join Date
    Sep 2009
    Posts
    4,709
    Images
    17
    Quote QUOTE: View Post
    Have been trying to access the forum since 5 p.m. Got on about 7 p/m. and no posts since 11.15 last night. Has this happened to anyone else or was the web site down. Was able to get on to cruise.co.uk but not the forum.
    Thanks
    Tha answer is on the q and a part of the site. Apparently they had a power failure which upset the server.

    Pete

    Pete





    If I can't be SKIING then CRUISING is the next best thing

  3. #3
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,274
    We couldn't access the website either, from last night until a little while ago.
    Somebody from Cruise.dot might tell us why?


  4. #4
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    8,188
    Quote QUOTE: View Post
    Tha answer is on the q and a part of the site. Apparently they had a power failure which upset the server.

    Pete
    Thanks Pete, so it wasn't me thankfully.


  5. #5
    Join Date
    Jan 2010
    Posts
    3,274
    Quote QUOTE: View Post
    We couldn't access the website either, from last night until a little while ago.
    Somebody from Cruise.dot might tell us why?

    Thanks for that info. Pete:o


  6. #6
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    533
    I have been trying to get my forum fix since early this morning, it's very difficult going cold turkey. I had to resort to doing my ironing to take my mind off it.


  7. #7
    Join Date
    Nov 2009
    Posts
    1,619
    Quote QUOTE: View Post
    Have been trying to access the forum since 5 p.m. Got on about 7 p/m. and no posts since 11.15 last night. Has this happened to anyone else or was the web site down. Was able to get on to cruise.co.uk but not the forum.
    Thanks
    I have had problems for a while now and could only get into cruise dot. There aren't many posts - do you think they are all away on a cruise


    Tiggertom
    shaken, not purred

  8. #8
    Join Date
    Jul 2009
    Posts
    10,715
    Images
    165
    Quote QUOTE: View Post
    I have had problems for a while now and could only get into cruise dot. There aren't many posts - do you think they are all away on a cruise
    No Tig!
    I've only just been able to get on via the back door... with help from Pete on the Q&A site. Think they all will be coming back in dribs and drabs. :D

    *Carol M*

  9. #9
    Join Date
    Oct 2009
    Posts
    9,329
    The funny thing is that when I tried to log on a couple of hours ago and couldn't log on I didn't exit the link. Now a short time ago all of a sudden I saw the forum on screen - I thought I was seeing things.


  10. #10
    Join Date
    Sep 2010
    Posts
    8,188
    Quote QUOTE: View Post
    No Tig!
    I've only just been able to get on via the back door... with help from Pete on the Q&A site. Think they all will be coming back in dribs and drabs. :D
    Carol I couldn't find the q and a site


Page 1 of 2 12 LastLast
 

Posting Permissions

  • You may not post new topics
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •